Βαθμολογία

Πετράκης: «Χάσαμε από αστεία γκολ»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ απέδωσε τη δευτεριάτικη (5/12) ήττα της ομάδας του ο προπονητής του ηπειρωτικού συλλόγου Γιάννης Πετράκης.

«Σήμερα το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Αυτή ήταν ο Ηρακλής. Η δική μου ομάδα επηρεάστηκε από το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για εμάς πριν από το παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν ήμασταν έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στη θέληση του Ηρακλή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα. Μέσα από αυτά τα λάθη μαθαίνουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε» δήλωσε ο Κρητικός τεχνικός που χαρακτήρισε στη συνέχεια «αστεία» τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, λέγοντας: «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Θέλει συγκέντρωση, προσγείωση και να μην επηρεάζεσαι από τον περίγυρο και την ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί. Χρειαζόμαστε δουλειά πολύ σε αυτό.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι δεν έγινε ιδιαίτερα καλός αγώνας, δεν υπήρξαν φάσεις πολλές και πληρώσαμε τα λάθη μας. Δεχτήκαμε δύο αστεία γκολ. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την προσπάθεια και τη νίκη του και καλή συνέχεια».