Βαθμολογία

Ο… 100αρης Πεχλιβανόπουλος (pics)!

Το περασμένο Σάββατο (3/12) ο Κομοτηναίος  ποδοσφαιριστής Γιάννης Πεχλιβανόπουλους συμπλήρωσε 100 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Ο «Πέχλι» από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην κυπριακή ΠΑΕΕΚ (ομάδα Β’ Εθνικής Κύπρου). Το παιχνίδι για τον ίδιο μέσα στην Αγία Νάπα ήταν σημαδιακό. Αγωνίστηκε γι’ ακόμη μια φορά βασικός και ήταν το ματς με το νούμερο 100 για τον ίδιο στην επαγγελματική του καριέρα!

Ο ίδιος διανύει μια πολύ καλή περίοδο με την Κυπριακή ομάδα και σίγουρα νιώθει καλά σε ένα σύλλογο όπου παίζει και προσπαθεί να ανέβει επίπεδο. Εξάλλου η γενικότερη κακή κατάσταση στη χώρα μας και ιδιαίτερα στη Β’ Εθνική Ελλάδος τον ανάγκασε όπως και πολλούς άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές το περασμένο καλοκαίρι να αφήσουν την Ελλάδα για την όμορφη Κύπρο, εκεί που για την ώρα τα πράγματα είναι καλύτερα…

Ο Πεχλιβανόπουλους γεννήθηκε στις 9/6/1994. Έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα και ακόμη είναι στην αρχή. Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε: Νίκη Βόλου, Κόρινθο, Φωκικό, Τύρναβο, Παναργειακό και Ζάκυνθο. Ενώ στο ξεκίνημά του έχει περάσει και από την Ιταλική Ίντερ!

Το athleticlarissa.gr του εύχεται να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και σίγουρα το μέλλον του ανήκει!