Βαθμολογία

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ο Ηρακλής πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην φετινή σεζόν επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πρωταγωνιστές για τον "Γηραιό" οι Περόνε, Αγγελόπουλος με τον τελευταίο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Μια νίκη που του δίνει "οξυγόνο" και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του πήρε ο Ηρακλής επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Καυτανζόγλειο" στάδιο στο ματς που έκλεισε την 13η αγωνιστική.

Η νίκη αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι ήρθε με ανατροπή αφού ο "Γηραιός" βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και να πάρει και τη νίκη με το πρώτο γκολ του Βασίλη Αγγελόπουλου στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις αλλά η κεφαλιά του Μιχαήλ βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83' Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70' Άγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας (62' Μπουκουβάλας), Μπέριος Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος, Ζάιρο (71' Μαμπουλού), Κόντε (76' Ακόστα).

Γκολ: 14' Περόνε, 88' Αγγελόπουλος/7' Κοζορώνης.