Βαθμολογία

Παραφέστας: «Σοβαρότητα μέχρι το τέλος»

Στο ΑΕΛ Radio "φιλοξενήθηκε" ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων και παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας.

Ο προπονητής των Φαρσάλων αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Αχιλλέα τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχίσει η ομάδα του να είναι σοβαρή, αναφέρθηκε και στο μέχρι στιγμής πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Παραφέστα:

Σε ερώτηση για την μέχρι τώρα πορεία του Αχιλλέα Φαρσάλων είπε:

«Γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα, έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά αυτό δεν μας καθησυχάζει. Συνεχίζουμε σοβαρά την προσπάθειά μας με χαμηλούς τόνους, πρέπει να είμαστε έτσι γιατί σε καμία περίπτωση και σε κανένα πρωτάθλημα τίποτα δεν τελείωσε από τον πρώτο γύρο. Θεωρώ ότι όλα ξεκινάν από την σωστή λειτουργία της διοίκησης και κατ επέκταση όλα αυτά αντανακλούν και στην τεχνική ηγεσία. Έχουμε αξιόλογους παίκτες, προσπαθούμε να περάσουμε το κλίμα ομοιογένειας και προσπάθειας. Όταν είσαι στην κορυφή πρέπει να δουλεύεις ακόμα περισσότερο. Γενικά έχουμε περάσει σαν διοίκηση το πνεύμα και την φιλοσοφία ότι όσοι ανήκουν στο ρόστερ έχουν ίδια αντιμετώπιση».

Σε ερώτηση γενικά για το πρωτάθλημα σχολίασε:

«Θα έχουμε διακυμάνσεις, ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά τώρα έχουν άλλο πρόσωπο. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και διάθεση από τους παίκτες γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι ανεβασμένο το ποδόσφαιρο του νομού και από τις ομάδες και τους παίκτες και τις διοικήσεις και τους προπονητές, όπως και από τους διαιτητές γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι. Επίσης είναι όμορφο να γίνονται αγώνες με παρουσία φιλάθλων».

Σε ερώτηση για το αν στερείται κάποιων πραγμάτων το πρωτάθλημα είπε:

«Πιστεύω γίνεται πολύ καλή δουλειά από τα σωματεία και αυτό που απομένει είναι τα σωματεία του νομού να έχουν παίκτες προκειμένου να υπάρχει και όφελος, πρέπει να δοθούν ευκαιρίες από τις επαγγελματικές ομάδες του νομού την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας».

Τέλος για το πως βλέπει τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα και χτες το διαπίστωσα οιδοίς όμμασι. Μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους, δουλεμένους και που θα κυνηγήσει την διάκριση μέχρι το τέλος. Επίσης και με την καθοδήγηση του Σάκη Θεοδοσιάδη, ενός πολύ καλού παιδιού πάνω από όλα και ενός καλού προπονητή».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ