Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Τιμήθηκε η μνήμη του Κώστα Μπετχαβέ»

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με την κίνηση που έκανε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, στη μνήμη του Κώστα Μπετχαβε.

Δείτε αναλυτικά:

Τηρώντας την υπόσχεσή της, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, η ΠΑΕ ΑΕΛ τίμησε τη μνήμη του δικού της, Κώστα Μπετχαβέ, που έφυγε πριν έναν μήνα από τη ζωή.

"Απονέμεται τιμής ένεκεν στη μνήμη του έντιμου λειτουργού της δημοσιογραφίας και ξεχωριστού μέλους της οικογένειας της ΑΕΛ", ανέφερε η πλακέτα που δόθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, στον γιο του εκλιπόντος, Δημήτρη και τις εγγονές του, Δήμητρα και Μελίνα, σε μια στιγμή άκρως φορτισμένη συναισθηματικά.

Όπως τονίστηκε, πέραν όλων των υπολοίπων που χαρακτήριζαν την προσωπικότητα του Κώστα Μπετχαβέ, καθώς και την σχέση ζωής που είχε με την ΑΕΛ, ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο άνθρωπος που λογικά έχει παρακολουθήσει ζωντανά περισσότερες φορές την ομάδα από κάθε άλλον στην 52χρονη ιστορία της, γι' αυτό και με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA θα ονομαστεί "Αίθουσα Τύπου Κων/νου Μπετχαβέ", καθώς η απόφαση αυτή αναμένεται να γίνει αποδεκτή από την ιδιοκτησία του γηπέδου.

Στο επίλογο της σεμνής και λιτής τελετής, που ξεκίνησε με την προβολή ενός ιδιαίτερου βίντεο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος και ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Δημήτρης Μπέτσης, κατέθεσαν ανθοδέσμες στη θέση των δημοσιογραφικών απ' όπου ο αγαπημένος Κώστας παρακολουθούσε τους αγώνες της ομάδας που λάτρεψε.