Βαθμολογία

Πρώτη θέση για τον Αστέρα, συγκατοικεί με ΣΣ Ραψάνης

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου στο εκρός έδρα παιχνίδι με τους Ατρόμητους Θύελλας (1-2), από τη στιγμή που η νίκη αυτή τον έστειλε στην κορυφή.

Στο 1' λεπτό την κεφαλιά πήρε ο Μπακόλας, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας στην γωνία, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 5' ο Μπακόλας με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπαλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 10' ύστερα από ωραία προσπάθεια του Ζαφειρίου, ο οποίος έσπασε τη μπάλα στον Αβδουλά έγινε το 0-1 με πλασέ του τελευταίου.

Στο 15' ο Ζαφειρίου πήρε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα στο Σδράλη Β., όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 35' σουτ του Νούσια έδιωξε ο τερματοφύλακας. Στο 46' και στο 50΄ δύο σουτ καλά του Ζαφειρίου πέρασαν άουτ. Στο 70' το σουτ του Λιάγκα από τα 25 μέτρα πήγε στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας και έκανε το 0-2.

Στο 80' ύστερα από σέντρα του Ζαφειρίου, ο Νούσιας έστειλε τη μπαλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89' μείωσαν οι Ατρόμητοι στο τελικό 1-2.

Δείτε τη σύνθεση του Αστέρα Μελισσοχωρίου:

Ηλίας Αράπης: Κουκούτσης, Σδράλης Β., Τζεμολάρι, Αβδουλάς, Λόζος, Χατζής (80' Σδράλης Α) , Νούσιας, Βογιατζής, Μπακόλας, (Παπαιωάνου 70') , Λιάγκας, Ζαφειρίου (90' Βαλόζος Α.)

*Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί τον κ. Βουτυρίτσα για την άψογη φιλοξενία και θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στην διαιτητική τριπλέτα του κ. Γιάντση.