Βαθμολογία

Πλησίασε στον πόντο η Αμυγδαλέα, 1-0 το Βλαχογιάννι

Σπουδαία και σημαντική νίκη πήρε σήμερα ο Αετός Αμυγδαλέας η οποία επικράτησε με 1-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Με την νίκη αυτή η Αμυγδαλέα πλησίασε στον πόντο την σημερινή της αντίπαλο καθώς έφτασε τους 19 βαθμούς, έναντι 20 που είχε το Βλαχογιάννι και παραμένει σε αυτούς.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρουν εκμεταλλευόμενοι μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Αντίθετα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, βγήκαν μπροστά και έψαξαν για την ισοφάριση δίχως όμως αποτέλεσμα.

Από πολύ νωρίς λοιπόν μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι καθώς στο 7' από διαγώνια μπαλιά του Πρίφτη η μπάλα έφτασε στον Καρβούνη που σέντραρε και ο Δημητρέλης με σουτ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Αντωνόπουλος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 33' από λάθος της άμυνας της Δόξας την μπάλα διεκδίκησε ο Κουρούκας που έβγαλε τετ-α-τετ τον Δημητρέλη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Μπρέλλας έδιωξε την μπάλα με τα πόδια, ενώ στο 45' από λαθος αμυντικού ο Κουρούκας έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την Δόξα όταν ο Ζηρδέλης σούταρε από κοντά για να αποκρούσει ο Κωνσταντίνου.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 70' η ομάδα του Νίκου Φακίτσα όταν ο έμπειρος Βρασίδας Κοντοθανάσης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ για να κάνει μια σπουδαία απόκρουση ο Κωνσταντίνου κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 87' ο διαιτητής Τζήλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αρχηγό της Δόξας Ιωαννίδη για κτύπημα εκτός φάσης στον Λουκανίκα.

Διαιτησία: Τζήλος (Καραμπούλας, Δεδικούσης)

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Χατζηιωαννίδης, Πολύζος, Πρίφτης, Ανδριανόπουλος, Καρβούνης (87' Ευαγγελούλης), Υφαντής, Κουρούκας (79' Λουκανίκας), Δημητρέλης, Αντωνόπουλος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Μπρέλλας, Γιωργατζάς (69' Γκουρομπίνος), Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Αλεξίου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ