Βαθμολογία

Παρουσιάστηκε ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό

Την παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαμε σήμερα (3/12) με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καλωσορίζει τον Εβρίτη τεχνικό στην ομάδα.

Ο Ουζουνίδης που είχε εργαστεί και στην ΑΕΛ την περίοδο 2008-2009 και το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2009-2010 παρουσιάστηκε από το "τριφύλλι" και ήδη από τις πρώτες του δηλώσεις τοποθετήθηκε για την ανάγκη της επιστροφής στις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Στόχος μου αλλά και της διοίκησης είναι να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει και θα ζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές που είχα ζήσει και εγώ στο παρελθόν ως παίκτης της».

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος που καλωσόρισε τον "Ουζού" λέγοντας ότι από καιρό είχαν στο μυαλό τους την λύση αυτή, ενώ και πέρσι όταν πάλι αναζητούσε προπονητή ο Παναθηναϊκός ο Ουζουνίδης ήταν στις επιλογές, αλλά εργαζόταν στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού:

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ένας άνθρωπος που εμείς σκεφτόμασταν εδώ και καιρό και που θα θέλαμε να έχουμε στον Παναθηναϊκό. Πέρσι ήταν στον Πανιώνιο όταν εμείς χρειάστηκε να αναζητήσουμε προπονητή. Κάτω από δύσκολες συνθήκες μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθει τώρα σε εμάς. Αισθάνεται Παναθηναϊκός και είναι ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός. Περιμένουμε να δούμε την δουλειά του στο γήπεδο και να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που πρέπει να γίνει».

Τοποθέτηση έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα που ευχήθηκε καλή τύχη στον νέο προπονητή και θα είναι υποστηρικτής της δουλειάς του Ουζουνίδη.

Αναλυτικά και η τοποθέτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα:

«Καλωσορίζουμε τον Μαρίνο, του εύχομαι καλή τύχη. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο χθες, αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο λόγω του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Υποστηρίζω την δουλειά του Μαρίνου και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε σελίδα».