Βαθμολογία

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ για Ατρόμητο

Για την Αθήνα αναχώρησε σήμερα (3/12) το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 12:30 στο Δημοτικό γηπέδου Περιστερίου "Ηφαίστου".

Ο τεχνικός των "βυσσινί" Νίκος Γκαλίτσιος πήρε μαζί του 18 αθλήτριες για την αναμέτρηση με την οποία έχουμε την επιστροφή της ΑΕΛ στην αγωνιστική δράση μετά απο σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας και με την ελπίδα να επιστρέψει και στις νίκες, μέσα σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ αποτελείται από τις: Βλασιάδου Παναγιώτα, Γαγάρα Άννα, Γκατζογιάννη Γλυκερία, Ζντράβκοβιτς Ιβάνα, Κόλλια Χριστίνα, Κούκου Παναγιώτα, Λόγου Φαίδρα, Μπελμεζά Ξένια, Μπούμπα Μαριάννα, Νάζη Ζωή, Πουρλιώτη Μαρίνα, Ρήγα Δήμητρα, Σακελλάρη Σοφία, Σάλκουνιτς Φάτα, Σρετένοβιτς Γιόβανα, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Τσούκα Ρομίνα, Χριστοφορίδη Μαρία.

* Το athleticlarissa.gr κοντά πάντα στις ομάδες της ΑΕΛ θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα με ανταποκριτή τον Χρήστο Γκατζούλη ο οποίος θα σας μεταφέρει τα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση.