Βαθμολογία

Είχε αγάπη και πολύ κέφι το Μελισσοχώρι (Pics)

Την Πέμπτη (1/12) το βράδυ περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη την ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου αφού η διοίκηση έκανε στο σύλλογο ένα όμορφο τραπέζι στην ταβέρνα «Ο Λευτέρης» στην πλατεία του χωριού με πολύ αγάπη, όμως και με νόστιμα κρεατικά της γνωστής επιχείρησης του κ. Μπουχλαριώτη αφού ήταν ευγενική χορηγία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το τραπέζι τίμησαν εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προπονητή κ. Ηλία Αράπη, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης, ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Καρακάσης, ο ταμίας κ. Δημήτρης Βαλόζος, ο έφορος κ. Πέτρος Νούσιας, ο μεγάλος χορηγός της ομάδας κ. Λεωνίδας Μπουρντένας, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ηλίας Ροϊδούλης, ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Κώστας Φιλιππούλης, το μέλος από την ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Δημήτρης Καρακάσης.

Οι παίκτες ήταν χαρούμενοι και χόρεψαν με την καρδιά τους υπό τους ήχους της μουσικής που πλαισίωνε η ορχήστρα των: Παναγιώτη Σδράλη στο μπουζούκι, Γιώργο Γκασδράνη στην κιθάρα και στην φωνή και Βάσω Μακρή στο τραγούδι.

Όλα ήταν άψογα, το λόγο πήρε ο πρόεδρος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και τους είπε να συνεχίσουν έτσι αγωνιστικά, πράγμα που πιστεύουμε όλοι μας όπως είπε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Σωτήρης Κουκούτσης. Είναι θέμα χρόνου η άνοδος της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία…

Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…