Βαθμολογία

Βαζάκας: «Όταν το ποδόσφαιρο νοσεί…»

Ως αποκομιδή εμπειριών χαρακτήρισε το ματς της Καλλονής την Πέμπτη (1/12) με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας και κάθε αναμέτρηση για τον θεσμό, για την Καλλονή και για κάθε ομάδα της Β' Εθνικής ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου υπογράμμισε τη δυσκολία που έχουν ομάδες του Πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας να ξεχωρίσουν στο Κύπελλο Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί για αυτές πολυτέλεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας στη Συνέντευξη Τύπου: «Το Κύπελλο είναι θεσμός για τις ομάδες της Α Εθνικής κατηγορίας. Για εμάς είναι πολύ δύσκολο να πρωταγωνιστήσουμε. Παίξαμε με μια ομάδα που έκανε διπλά σε Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Παναιτωλικό, ενώ παραμένει πάντα μια σταθερή αξία.

Για εμάς το παιχνίδι είναι εμπειρία, αφού πολλοί παίκτες από τους οποίους ήταν σήμερα στην αποστολή προέρχονται από την Κ-20. Αποκομίσαμε καλά στοιχεία από την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Δεχτήκαμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα. Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα και θα προχωρήσει στο Κύπελλο. Της αξίζουν συγχαρητήρια.

Το Κύπελλο για τις ομάδες της Β' Εθνικής είναι πολυτέλεια. Όταν το ποδόσφαιρο νοσεί, δύσκολα τότε να δούμε ομάδα της κατηγορίας αυτής να πρωταγωνιστεί. Για εμάς είναι περισσότερο παιχνίδια προετοιμασίας και αποκομιδής εμπειριών».