Βαθμολογία

Πατσιαβούρας: «Γιατί όχι και τελικό κυπέλλου»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Forza Ντίνο» με τον Ντίνο Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού Νίκος Πατσιαβούρας.

Ο παλαίμαχος άσος έκανε ένα σχόλιο για το ματς της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο AEL FC ARENA και το τετ-α-τετ που είχε με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Νίκου Πατσιαβούρα:

Σε ένα πρώτο σχόλιο για το ματς της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό είπε:

«Ένα πολύ ωραίο ματς, καταρχάς η Ελευσίνα δεν ενδιαφέρεται για το κύπελλο ήρθε ουσιαστικά για προπόνηση, η ΑΕΛ ήθελε τους 3 βαθμούς για να συνεχίσει στο κύπελλο και με μια νίκη στα Τρίκαλα να περάσει και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί γιατί όχι και τελικό μιας και είναι ομάδα κυπέλλου».

Σε ερώτηση για το φετινό πρωτάθλημα δήλωσε:

«Ο λαός λέει κάθε πέρσι και καλύτερα. Πιστεύω ότι ισχύει αυτό γιατί ο Ολυμπιακός, ένας πολύ μέτριος Ολυμπιακός έχει καθαρίσει την υπόθεση καθώς οι υπόλοιποι είναι ακόμα πιο χειρότεροι από αυτόν. Δηλαδή και σε αυτή την χρονιά είναι μπροστά 8-10 βαθμούς και σχόλασε το πρωτάθλημα. Είδαμε και χτες τον Παναθηναϊκό να νικά 0-1 στο ημίχρονο και τον ΟΦΗ να κάνει το 2-1. Άρα δεν μπορεί να φταίει η διαιτησία».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αλλαγή έδρας και για την εικόνα του γηπέδου χτες σχολίασε:

«Αυτά δεν ισχύουν. Δηλαδή την γηπεδούχο δεν την επηρεάζει το κακό γήπεδο; Μήπως εμείς παίζαμε σε καλύτερα γήπεδα;».

Σε ερώτηση για την παρουσία του στο AEL FC ARENA και το τετ-α-τετ που είχε με τον Αλέξη Κούγια είπε:

«Καταρχάς ο κ. Κούγιας αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Χτες είχε δικαστήριο στην Λαμία και αμέσως μετά ήρθε στην Λάρισα για το παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που βάζουν λεφτά, είναι μάγκας και ρομαντικός. Εγώ είδα χτες ότι τον Κούγια τον αγαπάει ο κόσμος, τον εκτιμά και μπράβο στους Λαρισαίους οι οποίοι θέλουν η ομάδα να πάει ξανά εκεί που ήταν αλλά δεν γίνεται αυτό από την μια μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή και επιμονή».

Τέλος για το θέμα του χορηγού τόνισε:

«Επειδή ο Κούγιας είναι μπροστά σε όλα θα μπει σύντομα πιστεύω χορηγός».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ