Βαθμολογία

Ενός λεπτού σιγή ζήτησαν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός λόγω Σαπεκοένσε

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως ελάχιστο φόρο τιμής ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα της Super League.

Επίσης πρότεινε στη Λίγκα να γίνει το ίδιο σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες πρωταθλήματος.

Πέρα από αυτό βέβαια, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σημερινός αντίπαλος των «βυσσινί» για τον θεσμό του κυπέλλου, ο ΟΦΗ.

Η διοίκηση του ΟΦΗ προέβη στην έκδοση ανακοίνωσης όπου και γνωστοποιεί,πως έχει καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με αφορμή την αεροπορική τραγωδία της Κολομβίας που κόστισε την ζωή στους παίκτες της Σαπεκοένσε, προέβη η διοίκηση του ΟΦΗ προέβη

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με αίτημα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προς την ΕΠΟ, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναικό (Τετάρτη 30/11, 7.30μμ, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένζε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.

«Σε μια μαύρη μέρα για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το μυαλό όλων μας σε κάθε μέρος της γης που παίζεται ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εκείνους που έφυγαν τόσο άδοξα και στις οικογένειες τους, που ζούν τον απόλυτο πόνο.

Η δύναμη του ποδοσφαίρου, ας στείλει ένα μήνυμα παρηγορίας για εκείνους που έμειναν πίσω. Οσο για εκείνους που έφυγαν;  Ο κόσμος του ΟΦΗ θα ήθελε να τους δώσει μια ευχή.  Να γίνουν πρωταθλητές του Παραδείσου...»».