Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με ΑΕΚ η Κέρκυρα

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το κόστος των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, καθώς επίσης και για το πως αυτοί μπορούν να τα προμηθευτούν, προέβη η διοίκηση της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:30, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 11:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα, καθώς και απο τα γραφεία της ΠΑΕ στην Λεωφ. Αλεξάνδρας 19 ( πρώην Αστυνομικό Μέγαρο ) τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή απο τις 10:00 – 16:00.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με την AEK τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4:  15 ευρώ

Θύρες 3Α, 2Β :  35 ευρώ

Θύρες 3Β, 2Α: 25 ευρώ

Θύρα VIP:  50 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»