Βαθμολογία

Τίμησε τον Αναστασάκο ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς δε λησμόνησε τις υπέροχες στιγμές που είχε μοιραστεί στο παρελθόν με τον Ηλία Αναστασάκο. Έτσι, οι Χανιώτες δεν παρέλειψαν να βραβεύσουν τον πολύπειρο επιθετικό ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο των Περιβολίων καθώς ανήκει στη Σπάρτη και αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου που διεξήχθη την Τρίτη (29/11) μεταξύ των δύο ομάδων.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τίμησε σήμερα τον Ηλία Αναστασάκο, τον παίκτη που πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας στην Super League, στη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού την 2η αγωνιστική της περιόδου 2012-2013. Συνολικά στις 28 συμμετοχές που είχε με την φανέλα του Πλατανιά, ο Ηλίας Αναστασάκος, σημείωσε 7 τέρματα.

Ο επιθετικός της Σπάρτης μετά το τέλος του αγώνα, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας μας για την τιμή που του έκαναν, συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι για μας μένει η καλή εμφάνιση. Είμαστε μια νέα ομάδα και σημασία δεν έχει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η καλή εικόνα που είχαμε, απέναντι σε μια ομάδα της Super League. Για μας υπάρχει ο στόχος της ανόδου, αλλά όχι άμεσα και παιχνίδια σαν και αυτό μας βοηθούν στο να αποκτήσουμε εμπειρίες.

Στον Πλατανιά είχα περάσει πολύ ωραία και έχω πολλούς φίλους με τους οποίους ακόμα έχουμε επικοινωνία. Τους ευχαριστώ για την έκπληξη που μου είχαν ετοιμάσει και εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».