Βαθμολογία

Συλλυπητήριο μήνυμα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, κουβαλώντας το θλιβερό προνόμιο να 'χει αποχαιρετίσει πρόωρα πολλούς εν ενεργεία ποδοσφαιριστές αλλά και στελέχη της, απέστειλλε προς την επίσημη Σαπεκοένσε, την βραζιλιάνικη ομάδα που ξεκληρίστηκε στο σημερινό τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ένα προσωπικό μήνυμα στην αγγλική γλώσσα, το οποίο και αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook, αναφέροντας τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

Ο σύλλογός μας, η Αθλητική Ένωση Λάρισας, μια ομάδα της μακρινής σ' εσάς Ελλάδας, βίωσε πολλές φορές στην ιστορία της το δυσβάσταχτο συναίσθημα της απώλειας αγαπημένων φίλων και συντρόφων.

Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση του αεροπορικού δυστυχήματος, συνειδητοποιώντας ότι η πλειοψηφία παικτών, στελεχών και λοιπών συνοδών της ομάδας σας, ήταν επιβάτες αυτής της πτήσης.

Στην 52χρονη ιστορία μας, κατά την οποία έχουμε κατακτήσει ένα εθνικό πρωτάθλημα και δύο εθνικά κύπελλα, έχουμε μάθει να στεκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους και ομάδες που μας χρειάζονται, σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Στεκόμαστε λοιπόν δίπλα σας και συμμετέχοντας στον ανείπωτο πόνο σας, σας στέλνουμε τα βαθειά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.