Βαθμολογία

ΕΠΣ Ηρακλείου: «Σκεφτόμαστε για προσφυγή κατά της ΕΠΟ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πως η Ένωση σκέφτεται σοβαρά να προσφύγει κατά της διοίκησης της ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα είπεε στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV:

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου όπως πάντα προβληματίζεται, με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό, που συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί δεν πρέπει να προκαταβάλλω τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Συζητάμε και με προέδρους άλλους Ενώσεων, αλλά και με Νομικούς. Σκεφτόμαστε ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όσα παράτυπα συμβαίνουν».

Για τους λόγους αυτής της σκέψης, αλλά και την πιθανότητα Grexit: «Κάθε αλλαγή στις Ομοσπονδίες, πρέπει να περνάει από συντεταγμένες διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό. Μας ενοχλεί, ότι το καταστατικό που εμείς υπαγόμαστε αναφέρει, πως κάθε αλλαγή πρέπει να περνάει από τη γενική συνέλευση. Αυτή τη στιγμή γίνονται πράγματα που δεν είμαστε ενήμεροι. Δε γίνονται έτσι οι αλλαγές, επειδή αποφάσισε ο κ. Κοντονής να φέρει την FIFA. Mε το να διακόπτουμε τα πρωταθλήματα, δε θα φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω μιλήσει με Ενώσεις και από τις δύο παρατάξεις, αλλά και νομικούς. Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει Grexit,  αλλά αν ισχύει αυτό, σε καμία περίπτωση δε θα κάνουμε κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».