Βαθμολογία

Στη β' ομάδα ο Τζαβέλλας- Μετά τον Άγγελο και με Ίβιτς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και κυρίως την ανοιχτή επίθεση του Βλάνταν Ίβιτς κατά ποδοσφαιριστών του. Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του τεχνικού του «Δικεφάλου», ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας ειδοποιήθηκε ότι θα προπονείται πλέον με τη δεύτερη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε έδωσε την ευθύνη των κινήσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον Λούμμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς και πριν από λίγο έγινε γνωστή η πρώτη απόφαση σύμφωνα με την οποία «ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας»

Από τους ασπρόμαυρους, μάλιστα,αναφέρεται πως δεν υπάρχει ακόμα απόφαση τιμωρίας για άλλον παίκτη και αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Τζαβέλλας θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη ήταν επί ημερών Άγγελου Αναστασιάδη και το αξιοσημείωτο τότε ήταν πως τεχνικός στη β΄ ομάδα ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς...