Βαθμολογία

Τερζανίδης: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στη χλίδα, ας ...»

Ο Χρήστος Τερζανίδης δεν θέλει να πιστέψει πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ που είναι στην χλίδα δεν θέλησαν να κερδίσουν τον Ατρόμητο. Σεβασμό στον Ιβάν Σαββίδη ζήτησε ο παλαίμαχος άσος του δικεφάλου.

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα σκοράρει και χαίρεσαι να τη βλέπεις και έρχεται να ανατραπεί όλη αυτή η εικόνα στο τέλος. Εγώ πιστεύω ότι ήταν μια κακή μέρα. Αν γνώριζε πιο μπροστά ο Ίβιτς ότι κάποιοι παίκτες δε θέλουν να κερδίσουν ας μην τους έβαζε.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στη χλίδα. Ας σεβαστούν τον Σαββίδη, αυτόν που ήρθε και έσωσε τον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να γίνεται μαύρη αγορά το εισιτήριο για να μπεις στην Τούμπα. Δε θέλω να το πιστεύω ότι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να κερδίσει η ομάδα. Αν συμβαίνει όμως είναι έγκλημα.

Αν έχει εντοπίσει τέτοιους παίκτες  σε μια ώρα πάνε όλοι στη θέση τους. Είναι εύκολο όταν έχεις έναν τέτοιον μεγαλομέτοχο με το χρήμα, προχωράς. Οι άλλες ομάδες πεινάνε.

Δεν μπορεί να βάζει η ομάδα τρία γκολ στη Φιορεντίνα και να χάνει από τον Πανιώνιο. Δεν έχουν δικαιολογία οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι πληρωμένοι στην ώρα τους.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να παίρνουν το 100% των παικτών.

Όλος ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, αλλά τι να κάνουμε αυτό είναι το ποδόσφαιρο.