Βαθμολογία

Πληροφορίες για 75 νεκρούς στο αεροπλάνο της Τσαπεκοένσε (pics&vids)

Νεότερες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τη συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσαπεκοένσε στην Κολομβία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Κολομβίας σχεδόν όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί, καθώς η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για 75 νεκρούς και 6 διασωθέντες.

Ως τώρα οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν 25 νεκρούς και 6 διασωθέντες.

Οι ποδοσφαιριστές Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και Τζάκσον Φόλμαν έχουν επιβεβαιωθεί ανάμεσα στους διασωθέντες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης Κέχα.


Η αποστολή της Βραζιλιάνικης ομάδας απαρτίζεται από τους: Danilo, Follmann, Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Josimar, Gil, Sérgio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia, Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel και Canela. Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνονται στο αεροδρόμιο πριν πάρουν τη μοιραία πτήση:

">http://

Οι εργασίες των ομάδων διάσωσης τα τελευταία λεπτά έχουν σταματήσει τις έρευνες για τους διασωθέντες εξ αιτίας των πολύ κακών καιρικών φαινομένων που επικρατούν. Το ίδιο και τα δύο ελικόπτερα που πετούσαν πάνω από το σημείο της συντριβής.

#EnVideo: Organismos de socorro están en la zona del desastre aéreo. Hospitales de la región en alerta. #EnDesarrollo pic.twitter.com/OyvH4Nk9rT

— MiOriente (@MiOriente) 29 Νοεμβρίου 2016 ">http://

Επίσημα η Τσαπεκοένσε δεν έχει βγάλει ανακοίνωση, όμως μέσω των social media έχει ενημερώσει ότι περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών των Κολομβιανών Αρχών για να τοποθετηθεί:

«Η Τσαπεκοένσε, μέσω του αντιπροέδρου της Ιβάν Τότσο, περιμένει την επίσημη δήλωση των Κολομβιανών Εναέριων Αρχών για να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση», έγραψε στο twitter.