Βαθμολογία

25 οι πρώτοι νεκροί στο αεροπλάνο της Τσαπεκοένσε! (PICS)

Το αεροπλάνο που μετέφερε την Τσαπεκοένσε συνετρίβη στην Κολομβία με τη βραζιλιάνικη ομάδα να κατευθύνεται για το πρώτο παιχνίδι του τελικού του Copa Sudamericana με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας βρίσκονταν 81 άτομα (72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος).

Ήδη έρχονται οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε είτε γιατί έμεινε από καύσιμα είτε λόγω ηλεκτρικής βλάβης, με το δεύτερο σενάριο να είναι πιο πιθανό

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 25 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τοπικούς φορείς 13 άνθρωποι έχουν διασωθεί με τραυματισμούς, με 6 επιβεβαιωμένους ώς τώρα.

Οι ποδοσφαιριστές Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και Τζάκσον Φόλμαν έχουν επιβεβαιωθεί ανάμεσα στους διασωθέντες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης Κέχα.

Οι εργασίες των ομάδων διάσωσης τα τελευταία λεπτά έχουν σταματήσει τις έρευνες για τους διασωθέντες εξ αιτίας των πολύ κακών καιρικών φαινομένων που επικρατούν. Το ίδιο και τα δύο ελικόπτερα που πετούσαν πάνω από το σημείο της συντριβής.

Η αποστολή της Βραζιλιάνικης ομάδας απαρτίζεται από τους: Danilo, Follmann, Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Josimar, Gil, Sérgio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia, Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel και Canela.

 

πηγή: SDNA.GR