Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-4

Αυλαία είχαμε σήμερα (28/11) για την 12η αγωνιστική της Super League με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί με σκορ 4-3.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-1 δεν παράτησε την αναμέτρηση και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις πετυχαίνοντας μια άνευ προηγουμένου ανατροπή και έφυγε με νίκη 4-3 από την συμπρωτεύουσα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 3' με κεφαλιά του Ροντρίγκες και έφτασε στο 2-0 στο 27' με κοντινό σουτ του Κουλούρη με το αποτέλεσμα αυτό να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη το γρήγορο 2-1 του Ατρόμητου με τον Λε Ταλέκ στο 56' έβαλε τους Αθηναίους ξανά στο παιχνίδι, ενώ τα πάντα έδειχναν να τελειώνουν όταν στο 69' ο Μυστακίδης πέτυχε το 3-1. Όμως κάπου εκεί άρχισε και η πλήρης ανατροπή για τον Ατρόμητο.

Στο 74' ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ ο Κάνιας ...ως βολεϊμπολίστας έδιωξε με το χέρι και τον ρέφερι Καλογερόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ουμπίντες ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και μείωσε σε 3-2.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 87' έπειτα από αδράνεια της άμυνας πέτυχε το 3-3, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρτιν Τόνσο πλάσαρε ιδανικά τον Μπρκιτς για να διαμορφώσει το τελικό 3-4 και να δώσει μια σπουδαία νίκη στον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος (14΄ Μπρκιτς), Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (69΄ Σάκχοφ), Ροντρίγκες (46΄ Μυστακίδης), Κάμπος, Κουλούρης.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κυβρακίδης (46΄ Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιντες, Λημνιός (82΄ Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (55΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.