Βαθμολογία

Εξώδικο Παναθηναϊκού στην NOVA

Η κόντρα των ΠΑΕ της Super League με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA καλά κρατεί και σήμερα (28/11) είχαμε εξώδικο από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς την NOVA.

Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με ανθρώπους από το κανάλι και εν συνεχεία η αθηναϊκή ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στη Super League, με κοινοποίηση στο συνδρομητικό και την ΕΠΟ. Με αυτό την καλεί να μεριμνήσει ώστε να καταβληθούν από τη Nova οφειλόμενα ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στις ΠΑΕ, εκ των οποίων τα 1,5 εκατ. ευρώ θα πάνε στον Παναθηναϊκό.

Η κόντρα πλέον έχει φτάσει στα άκρα και σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Παναθηναϊκού θα απαγορεύσει την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων του καναλιού στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ζητάει από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να παρθεί σχετική απόφαση για όλες τις αναμετρήσεις.

Ήδη αρκετές ΠΑΕ έχουν δηλώσει έτοιμες να κλείσουν τις πόρτες των γηπέδων τους στη Nova, καθώς πέρα από τις οφειλές που υπάρχουν, το συνδρομητικό κανάλι απειλεί να ενεργοποιήσει τις ρήτρες για τις τρεις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν, παρότι μόνοι οι ομάδες δεν είναι υπεύθυνες καθώς το καλοκαίρι είχε μπει το λουκέτο από την κυβέρνηση και δη από τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ενώ για την 11η αγωνιστική είχε μπει από την Επιτροπή Εξομάλυνσης.