Βαθμολογία

Ανέλαβε την ευθύνη ο Διλμπέρης

Την ευθύνη για την κυριακάτικη (27/11) εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΧ ανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους, χαρακτήρισε κλειδί του αγώνα τα πρώτα λεπτά, ενώ στάθηκε και στην απώλεια του πέναλτι.

Παράλληλα, ο Διλμπέρης έκανε λόγο για δύο… κουσούρια της ομάδας του, αλλά υποστήριξε ότι αυτή η ήττα θα αποδειχθεί διδακτική. Οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανσερραϊκού: «Υπάρχουν πολλές ήττες και νίκες στο ποδόσφαιρο. Αυτή όμως η ήττα ήταν πολύ κακή, σε λάθος τάιμινγκ και σε λάθος στιγμή. Μία στιγμή που εμείς σαν ομάδα αρχίζαμε να χτίζουμε κάποια πράγματα.

Έχω υποχρέωση σαν προπονητής του Πανσερραϊκού να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο διότι αισθάνομαι ότι έφυγε πληγωμένος από το γήπεδο και βέβαια αναλαμβάνω την ευθύνη όλη αυτή της ήττας για λόγους που είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να αναλύσουμε.

Θεωρώ ότι οι παίκτες από το πρώτο λεπτό θα έπρεπε να ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, διότι το κλειδί του αγώνα ήταν τα πρώτα λεπτά. Εκεί όπου μας λείπει η συγκέντρωση στο πρώτο γκολ και η τύχη στο δεύτερο.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα εάν δεν χάναμε το πέναλτι, καθώς δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, πολλές ευκαιρίες, κάποιες ήρθαν μέσα από οργανωμένη προσπάθεια και κάποιες από ατομικές ενέργειες. Όμως η αλήθεια είναι ότι λειτουργήσαμε από νωρίς υπό πίεση και σε πολλά σημεία του ματς είχαμε αταξία.

Στο β’ μέρος ο αντίπαλος «έσπασε» τον ρυθμό. Εμείς καταφέραμε να μειώσουμε το ματς και από εκεί και πέρα είχαμε πάρα πολύ χρόνο αλλά δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον πρώτο μέρος και έτσι δεν ήμασταν έτοιμοι να ισοφαρίσουμε το ματς.

Ρισκάραμε πολύ και θα μπορούσε εύκολα ο αντίπαλος να βγαίνει στην αντεπίθεση γι’ αυτό και στα τελευταία πέντε λεπτά παίξαμε με μεγάλες μεταβιβάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλει διαχείριση η ήττα και νομίζω ότι και αυτή η ήττα θα δώσει ένα μάθημα για τη συνέχεια στα δύο… κουσούρια που έχουμε, το πρώτο είναι το ότι δεν μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια και το δεύτερο ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιούμε, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι».