Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Κάναμε το τέλειο ματς»

Τέλος σε ένα σερί 29 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού στο γήπεδό του έβαλε την Κυριακή (27/11) η Κέρκυρα, η οποία κράτησε τους Πειραιώτες στο 0-0 και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου είπε πως η ομάδα του έκανε το τέλειο παιχνίδι και με λίγο τύχη πήρε αυτό το αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσε να έχει σκοράρει στη φάση του Τουράμ.

Αρχικά δήλωσε: «Είχα πει στα παιδιά πως θα έπρεπε να σταματήσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε με Βέροια. Καταλαβαίνετε πως για όλες τις ομάδες και για εμάς ήταν δύσκολο να επανέλθουμε μετά την διακοπή. Αλλάξαμε την τακτική μας για τα ματς που είχαμε. Με λίγη τύχη το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε διαδρόμους. Είχαμε την φάση με Τουράμ και θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το ματς. Αλλά προς Θεού δεν θα ήταν δίκαιο. Είχαμε παιδιά που έπαιζαν χρόνια στη Β' Εθνική. Πρέπει να τους προσδώσουμε πίστη».

Για το εάν έκανε το τέλειο ματς η Κέρκυρα και τι χρειάστηκε για το σκορ σχολίασε: «Έχω τονίσει πως για να πάρεις αποτέλεσμα από τέτοιες ομάδες θα πρέπει να κάνεις το τέλειο ματς και οι αντίπαλοί σου να μην πάνε καλά. Έτσι έγινε και σήμερα και πήραμε αποτέλεσμα».