Βαθμολογία

Παναιτωλικός - Ξάνθη 2-3

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε σήμερα (27/11) η ομάδα της Ξάνθης κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 12η αγωνιστική της Super League.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 20' με προβολή του Γιουνές με το τέρμα αυτό να κάνει την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο.

Καλύτερο το θέαμα στην επανάληψη με την Ξάνθη να αιφνιδιάζει και να φτάνει στο 0-2 στο 48' με κεφαλιά του Λάζιτς, για να μειώσει ο Παναιτωλικός στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα, ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Θρακιώτες.

Στο 72' η Ξάνθη πήρε πάλι αέρα δυο τερμάτων επίσης με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε αλα Πανένκα ο Γιουνές που διπλασίασε τα τέρματα του. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3 στο 86' με συρτό σουτ του Ρότσα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Τσοκάνης, Φάρλεϊ Ρόσα (81' Λεντέσμα), Φερέιρα (81' Λουίς Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Καμαβουάκα, Ουάρντα (74' Τομανέ), Μαρκόφσκι.

Ξάνθη (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Τριάδης (90+1' Οκάν), Γιουνές (87' Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης (90+3' Ορφανίδης), Λάζιτς.