Βαθμολογία

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1

Ένα γκολ του Βιγιαφάνιες στις καθυστερήσεις του αγώνα, ήταν αυτό που απέτρεψε την ήττα για τον Παναθηναϊκό που πραγματοποίησε μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Προηγήθηκαν με τον Ανσαριφάντ οι γηπεδούχοι στο 72’, ενώ είχαν τις ευκαιρίες για να κλειδώσουν την νίκη.

Τα πρώτα 10’ κύλισαν χωρίς κάτι αξιόλογο για τις δύο ομάδες, με τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν. Όμως από το 20λεπτο και μετά, ο Πανιώνιος είχε την καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση και δημιούργησει πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη ετσία.

Στο 72’ ο Μασούντ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Ανσαριφάντ που αφού απέφυγε και τον Βλαχοδήμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έφτασε μία ανάσα από το 2-0 όταν μετά από προσπάθεια του Μασούντ ο Μπεν έπιασε την κεφαλιά στο κενό τέρμα, όμως έστειλε την μπάλα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βλαχοδήμου.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για μία ακόμα φορά και ό,τι δεν έκαναν οι γηπεδούχοι σε αυτή τη φάση, το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στην επόμενη με τον Λούκας Βιγιαφάνιες μετά από μπαλιά του Μέστο να κάνει πολύ ωραίο κοντρόλ και να ισοφαρίζει με «ξερό» σουτ μέσα από την περιοχή στο 93'.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοτά, Οικονόμου, Σαββίδης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπεν.

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μέστο, Ιβανόφ (46’ Νούνο Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής (87’ Ρινάλντι), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Γουακάσο (73’ Εμποκού).

Διαιτητές: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας), Χρ. Κουρομπίλια (Δ. Αττικής), Δ. Τάτσης (Ηπείρου), Τ. Παπαπέτρου (Αθηνών).