Βαθμολογία

Χωρίς Αθανασιάδη και Περέιρα κόντρα στον Ατρόμητο

Η σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, με τον Φακούντο Περέιρα να μένει εκτός αποστολής, καθώς συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα. Εκτός πλάνων του Βλάνταν Ίβιτς έμεινε και ο Στέφανος Αθανασιάδης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κι έγινε χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που ταλαιπωρείται από ίωση βρέθηκε στο γήπεδο νωρίτερα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προκειμένου να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό τιμ και αποχώρησε. Ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις κανονικές προπονήσεις. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του δούλεψαν στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση και σε τακτική προσαρμοσμένη στις συνθήκες του αγώνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς ,   Μάτος , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Τιάμ , Κάμπος , Ροντρίγκες , Κουλούρης».