Βαθμολογία

Ικανοποιητική εμφάνιση από τον Μυραϊκό

Την ήττα με σκορ 5-3 δέχθηκε ο Μυραϊκός, ο οποίος έκανε μια σπουδαία προσπάθεια απέναντι στον Τοξότη, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του αντιπάλου του.

Σε επικοινωνία που είχε το Athleticlarissa.gr με τον τεχνικό του Μυραϊκού, Κώστα Σολωμό, απέσπασε τις παρακάτω δηλώσεις αναφορικά με τη σημερινή αναμέτρηση:

«Η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι μεγάλη σε κάθε αγώνα και αυτό δίνει ικανοποίηση στην ομάδα. Στο 3' το σουτ του Νέστορα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του αντιπάλου. Στο 10' τη σέντρα έκανε ο Ντεντζονάϊ, ο Ιωαννίδης βρέθηκε τετ α τετ, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από το τέρμα. Στο 14' σε σουτ του Χριστοδούλου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 20' έγινε το 1-0. Στο 30' ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-1. Στο 44' το 2-1 και στο 45' το σουτ του Χριστοδούλου διαμόρφωσε το 2-2. Στο 55' έγινε το 3-2 και δέκα λεπτά αργότερα το 4-2. Στο 75' το 5-2 και στο 80' ο Χριστοδούλου έκανε τρία τα προσωπικά του τέρματα και έγραψε το τελικό 5-3 για την ομάδα μας.»

Δείτε τη σύνθεση των φιλοξενούμενων:

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Καραφέριας, Καραγιάννης, Γκερλιώτης (70' Βαλτινός) Μάντζας (60' Βλάνδος), Ντεντζονάϊ, Κυριακάκης, Μπαντούλης (75' Οικονόμου), Χουσενάϊ, Νέστορας, Χριστοδούλου, Ιορδανίδης