Βαθμολογία

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Δωτιέας Αγιάς

Νικηφόρα συνέχισε της υποχρεώσεις ο Δωτιέας Αγιάς όπου πέρασε νικηφόρα σήμερα  (27/11) από την Νέα Πολιτεία με σκορ 0-1.

Ένα παιχνίδι που δεν σημαδεύτηκε από πολλές φάσεις και ευκαιρίες καθώς ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος λόγω βροχώπτοσεις δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπήρξε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά μαρκαρίσματα, ένταση και δύναμη με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 32ο λεπτό εκτέλεσή φάουλ του Ντακούλα αναταραχή στην περιοχή της Νέας πολιτείας με την μπάλα να στρώνεται στον Σούλη ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα Πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα ευκαιρία για την Αγία όταν στο 36ο λεπτό κάθετη μπαλιά του Νάτση στον Τσατσαλίδη εκείνος βρέθηκε Τετ-α-Τετ χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες για τα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει 0-0.

Στο 59ο λεπτό παράλληλη μπαλιά του τσατσαλίδη στον μπόντε εκείνος από την δεξιά πλευρά του τέρματος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντάς το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.

Η Νέα Πολιτεία προσπαθούσε να βρει χώρους να απειλήσει καθώς στα τελευταία λεπτά πίεζε ασφυκτικά με τους αμυντικούς της Αγίας όμως να κάνουν δύσκολο το έργο τους.

Στο 83ο λεπτό σουτ του Παυλόπουλου, ο Φαρμάκας έδιωξε με δυσκολία την μπάλα.

Συνθέσεις:

Νέα Πολιτεία(Θοδωρής Στεργιάδης):

Καλογιάννης,Γερακίνης,Ζαφειρούλης(60.Γιαγιάκος),Χασιώτης,Αλεξανδρής(74.Παυλόπουλος),Παπαμάνος,Μπαντζέλας,

Βενέτης,Φούντας,Κυριάκος,Καλτσάς

Αγιά(Δημήτρης Μπουκουβάλας):

Φαρμάκας,Γούτος Β.,Φιλιππούλης(46.Παππάς),Τσακάλη,Σουλης,Ντακούλας,Τσατσαλίδης,Γούτος Ν.,Μπόντε,Χαλάτσης(66.Χονδροδήμος),Νάτσης