Βαθμολογία

Ξεχνάει Αστέρα, κοιτάει Πανελευσινιακό

Στην άκρη αφήνει η ομάδα της ΑΕΛ την χθεσινή (26/11) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία και πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην μάχη του κυπέλλου και την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Η ΑΕΛ μετά το 1-1 της Τρίπολης δίνει πλέον το βάρος στο κύπελλο και την αναμέτρηση με τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής στο AEL FC ARENA εκεί όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Τούμπα.

Η δυο φορές κυπελλούχος Ελλάδος με νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό θα πάει την τελευταία αγωνιστική στα Τρίκαλα προκειμένου να παίξει τα ρέστα της αναφορικά με την πρόκριση με ακόμα μια νίκη στην έδρα του ΑΟΤ και να προχωρήσει στους "16" και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σίγουρα η ομάδα της Ελευσίνας φαντάζει ως ο αδύναμος κρίκος του 1ου ομίλου και να είναι παράλληλα και ουραγός στην Football League ωστόσο είναι και αυτό ένα ματς δύσκολο, που κρύβει παγίδες και θέλει ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ.

Μια ΑΕΛ που εξυπακούεται ότι είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο γιατί και το κύπελλο είναι θεσμός που ενδιαφέρει την Βασίλισσα του θεσσαλικού κάμπου.

Τέλος να θυμίσουμε ότι για την αναμέτρηση αυτή δεν θα δώσει το παρών ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς που αντίκρισε άδικα την κόκκινη κάρτα στην Τρίπολη, ενώ με δεδομένο ότι είχε δηλωθεί και για το ματς με Ατρόμητο θα επανέλθει στην αναμέτρηση της 10ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ