Βαθμολογία

Πετράκης: «Σπουδαία προσπάθεια, σπουδαία νίκη»

Στην σπουδαία προσπάθεια που έφερε και την σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στην Βέροια στάθηκε με δήλωσεις του στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση, ενώ ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο για την στήριξη του. Τέλος ο προπονητής του ΠΑΣ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το κύπελλο και την αναμέτρηση με τον Αγροτικό λέγοντας ότι το κύπελλο είναι και αυτό στόχος του "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ:

«Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, μια πολύ καλή εικόνα, μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, που τη χρειαζόμασταν, απέναντι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αγωνιστικές. Κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε δημιουργία, ευκαιρίες, 2 δοκάρια, μπορούσαμε κι άλλο γκολ, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευκαιρίας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του».

Σε ερώτηση για το γκολ του Κοζορώνη που έγινε ένας ακόμα παίκτης που σκοράρει κι αν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι δείγμα του ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πάει ψηλά είπε:

«Το ότι σκόραρε ο Βαλάντης είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Για να πας μπροστά, όμως, ως ομάδα υπάρχουν δεκάδες παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε άλλος ένας παίκτης μας, αλλά δεν λέει μόνο του κάτι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλη την ομάδα».

Σε ερώτηση για το κακό γήπεδο ανέφερε:

«Δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω τι συμβαίνει. Απλώς δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι. Δεν το αναδεικνύω ως θέμα, γιατί αν αναδεικνύεις κάτι πρέπει και να το λύσεις. Θα τοποθετηθεί επίσημα η ομάδα, αν θα γίνει κάτι να επιδιορθωθεί».

Τέλος σε ερώτηση για το κύπελλο και την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο τόνισε:

«Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, είναι καλή ευκαιρία να παίξουν παιδιά που τα πιστεύω, θα δοθεί χρόνος και σε άλλους παίκτες».