Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΛ ως απάντηση στην ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης που έκανε αναφορά για τις γραφικότητες από πλευράς των "βυσσινί".

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ οι γραφικότητες έχουν γίνει από πλευράς άλλων ομάδων και όπως αναφέρει με νόημα τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΛ:

Όντως, ευτυχώς που η μετάδοση ήταν τηλεοπτική και όλη η Ελλάδα είδε πως το συνεργείο του οποίου ο Αστέρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι την τελευταία 15ετία, με διαιτητές τύπου Κύζα, μπορούν να κάνουν μια ομάδα να έχει 70% κατοχή και ευκαιρίες και δοκάρια, όταν φυσικά η άλλη ομάδα υποχρεώνεται αδίκως να παίξει για 80 λεπτά με τις καθυστερήσεις με αριθμητικό μειονέκτημα, χάνοντας ταυτόχρονα εξίσου άδικα με 1-0.

Όσο για τις γραφικότητες, τέτοιες έκαναν ο Αστέρας, η Ηλιούπολη, η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς, η Καλλονή και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου, σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγια, όταν ο κοριός της ΕΥΠ, με εντολή του κ.Παπανδρέου, του κ.Κορέα και της ελληνικής δικαιοσύνης, εντόπισε τις κοινοποιηθείσες συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που γνωρίζει πλέον όλη η χώρα.

Τώρα πια, οι γραφικότητες εκείνες είναι κακουργηματικές κατηγορίες.

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.