Βαθμολογία

ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0

Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν για 75 λεπτά απέναντι στον Πλατανιά, αλλά στο φινάλε ο Μάνταλος «καθάρισε» απέναντι στην ομάδα της Κρήτης με δυο δικά του γκολ και άλλο ένα δικής του δημιουργίας.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένη στο παιχνίδι, είδε για μεγάλο διάστημα τις φάσεις να μην της βγαίνουν και να μην μπορεί να βρει απαντήσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα του Πλατανιά, όμως μετά το πρώτο γκολ που... έλυσε τα πόδια, κατάφερε να... αποδράσει από το καναβάτσο στο οποίο βρισκόταν και να φτάσει σε μια ευρεία νίκη.

Στο 77' ο Γκάλο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κολοβέτσιος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μάνταλος έκανε από κοντά το πλασέ, ο Σωτηρίου απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του, όμως πριν την διώξει αυτή πέρασε τη γραμμή του τέρματος, με την ΑΕΚ να κάνει το 1-0.

Και δέκα λεπτά αργότερα «κλείδωσε» τη νίκη της... Ο Μάνταλος εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ από πολύ πλάγια θέση, ο Σωτηρίου απέκρουσε, ο Σιμόες έκανε πλασέ από κοντά, ο τερματοφύλακας του Πλατανιά είπε πάλι «όχι», όμως ο Αραβίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ, αλλά ο Μάνταλος... είχε κι άλλο γκολ και το πέτυχε στο 89' με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (63' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Πατίτο (90' Τσέλιος), Αραβίδης, Αλμέιδα (63' Πέκχαρτ)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (80' Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Μενδρινός), Ντεβέσα  (67' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης