Βαθμολογία

Τρία δοκάρια, σωρεία ευκαιριών και λευκή ισοπαλία για την Πέλα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (26/11) αναμέτρηση της Πελασγιώτιδας με αντίπαλο το Νέο Περιβόλι για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Μια αναμέτρηση στην οποία η "Πέλα" στάθηκε για ακόμα μια φορά άτυχη καθώς είχε τρία οριζόντια δοκάρια και σωρεία ευκαιριών. Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Γιώργου Χατζή που έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Κατράνα, Κίο, Γελαλή, Χαραλάμπους και Μαροσούλη.

Με διαφορά ενός δεκαλέπτου τα τρία δοκάρια της "Πέλα", ένα στο 60', ένα στο 70' και ένα στο 80'. Αρχικά με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και το σουτ του Δαμασιώτη, εν συνεχεία στο 70' με το σουτ του Μαροσούλη να βρίσκει στο οριζόντιο και να απομακρύνουν οι αμυνόμενοι πάνω στην γραμμή και στο 80' από εκτέλεση φάουλ του Κίου η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο και να απομακρύνουν και εδώ πάνω στην γραμμή οι των φιλοξενούμενων.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Ξύξας, Γκαραβέλης Θ. (60' Γκαραβέλης Β.), Ντάφης (70 ' Πουρνάρας), Τέλιος, Κατράνας, Κιός, Μαροσούλης, Χαραλάμπους, Νεράντζης, Δαμασιώτης, Έξαρχος (50' Γελαλής).