Βαθμολογία

Έλαμψε ο Αστέρας με πέντε γκολ

Μεγάλη νίκη σκοράροντας πέντε φορές πέτυχε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου που σκόρπισε την ομάδα της Ομόνοιας την οποία νίκησε με 5-0 για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Ηλία Αράπη ήταν καταιγιστική στην αναμέτρηση με τον Βογιατζή στο 41' να ανοίγει το σκορ όταν κέρδισε την μπάλα και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πέτυχε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52' ο Μπακόλας με πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 70' ο Ζαφειρίου ύστερα από κάθετη του Βογιατζή πέτυχε το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα από το ελεύθερο του Κουκούτση ο Μπακόλας έγινε αποδέκτης της μπάλας και πέτυχε με ωραία προσπάθεια και σουτ το 4-0 για να κάνει το τελικό 5-0 στο 88' ο Νούσιας με πλασέ στην απέναντι γωνία με την φάση να ξεκινά και πάλι από τον πορτιέρο του Αστέρα.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Τζεμολάρι, Λόζος, Καραπέτσας, Λιάγκας, Χατζής (75' Σδράλης Α.), Μπογιατζής, Νούσιας, Μπακόλας (70' Γκέφος), Ζαφειρίου (70' Δημόπουλος).