Βαθμολογία

Ο Αχιλλέας ήταν το φαβορί για τη νίκη...

Συναρπάστικο παιχνίδι είχαμε σήμερα (26/11) ανάμεσα σε ΠΟΕ και Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 2-2!

Μόλις στο 20ο' λεπτό ύστερα από φάουλ του «Ντέμπε», τη κεφαλιά έκανε ο Κουμπούρας και διαμόρφωσε το 0-1. Στο 17' ο Βούλγαρης βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το σουτ,όμως έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 19' το πλασέ του Λόλα απέκρουσε με υπερένταση ο Μαστροδήμος. Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 1-1.

Στο 35' έγινε το 1-2.  Στο 52' το 2-2 και από εκεί και πέρα ο Αχιλλέας έγινε πιο επιθετικός με σκοπό να πετύχει κι' άλλο γκολ για τη νίκη. Στο 60' ο Βούλγαρης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 70' Λόλας και «Ντέμπε» επιχείρησαν διαγώνια σουτ μέσα από την περιοχή, όμως πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων μετά το τέλος του αγώνα αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, υπήρξε προπηλακισμός της αποστολής της ομάδας του Αχιλλέα εντός του αγωνιστικού χώρου, από ποδοσφαιριστές και περίπου 50 φιλάθλους που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πρωτεργάτη τον βοηθό και συνεργάτη του προπονητή του ΠΟΕ, Αλέκο Αλεξανδρή. Η διοίκηση του Αχιλλέα διαμαρτύρεται στο 68' για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, όταν σε κόρνερ που εκτελέστηκε, ο αμυντικός της Ελασσόνας επιχείρησε να σταματήσει αντικανονικά τον παίκτης μας και ο διατητής της αναμέτρησης σφύριξε επιθετικό φάουλ.»

Δείτε τη σύνθεση του Αχιλλέα Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Περίφανος, Μανιώτης, Οικονόμου, Ντεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Ρέψης, Λόλας, Νάστας (70' Κακαζούκης), Βούλγαρης (65' Τλούπας)