Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και...»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία κάνει λόγο για τον διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα, Γιώργο Κύζα, ο οποίος «σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, προφανώς για την περίπτωση του Γιοβάνοβιτς.

Δείτε αναλυτικά:

Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι'αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό.

Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.

Κύριοι, γι'αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση.

Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής... Η κάθαρση είναι εδώ!!!