Βαθμολογία

Ισοπαλία για την κ-17, 0-0 με την Κέρκυρα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (26/11) αναμέτρηση της κ-17 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη της Κέρκυρας στο γήπεδο του Αμπελώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Μια ισοπαλία δίκαιη όπως μας τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας που χαρακτήρισε μέτριο το σημερινό παιχνίδι, το οποίο πήγε στην δύναμη και η ομάδα της ΑΕΛ δεν ήταν καλή στο επιθετικό κομμάτι δημιουργώντας δυο ευκαιρίες με τους Γκαλγκανόπουλο και Μάνη, ενώ στον αντίποδα οι Φαίακες ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Κυρμιτζής (75' Βάνης), Βόγλης (80' Μαλάκος), Φουρκιώτης, Τόσκα, Χριστιανός (46' Τόπης), Μίζα (46' Γκαλγκανόπουλος), Καμπέρης (60' Σδόγγος), Κακαράντζας, Μπαμπατζιάς, Πινακάς.

Κέρκυρα (Βαγγέλης Καρπατσέλης): Ρίζος, Κουλούρης, Σπ. Ζωχιός, Βασιλάκης, Χρ. Γουλιαρνής, Αυλωνίτης, Τσάνης, Ν. Βλάχος, Γκασίδης, Ν. Ζωχιός, Μπάρδος.

Έπαιξαν και οι: Ι. Βλάχος, Αρίστι, Γιώτας, Μποτίνι

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάγκα:

«Ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο πήγε στην δύναμη, εμείς δεν είμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι κάναμε δυο ευκαιρίες με τους Γκαλγκανόπουλο και Μάνη, η Κέρκυρα ήταν ακίνδυνη επιθετικά, έπαιξε πολύ καλά αμυντικά και για μας ήταν δύσκολο να κάνουμε και φάσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Αλλά πιστέυω τελικώς δίκαιη η ισοπαλία»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ