Βαθμολογία

Δημόπουλος: «Δεν υπήρχε πέναλτι»

Την άποψη πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι εξέφρασε ο Θανάσης Δημόπουλος. Ο τεχνικός της Ελευσίνας χαρακτήρισε την απόφαση γελοία, ωστόσο δεν στάθηκε περαιτέρω σε αυτή. Υπενθυμίζεται πως ο ΟΦΗ, επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Πανελευσινιακού την Παρασκευή (25/11), με τους Κρητικούς να κερδίζουν πέναλτι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, γεγονός που τους έθεσε οδηγούς από πολύ νωρίς.

Εκτός της επίμαχης φάσης, ο Θανάσης Δημόπουλος είχε να πει τα καλύτερα για τον σύλλογο του Ηρακλείου, διευκρινίζοντας πως είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες στην Φούτμπολ Λιγκ αυτήν την στιγμή. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, που είχε ως συνέπεια να δώσει μεγάλη ώθηση στον ΟΦΗ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή της Ελευσίνας στην συνέντευξη τύπου: «Χαίρομαι που έρχομαι σε αυτό το γήπεδο. Πάντα μου άρεσε η ατμόσφαιρα και χαίρομαι που ξανά ήρθα μετά από χρόνια. Είναι έδρα. Δυνατή με κόσμο με ενθουσιασμό.

Για το ματς, στο πρώτο μισάωρο ήμασταν κακοί αλλά το πέναλτι δεν ήταν, θεωρώ οτι δεν χρειάζεται τέτοια πέναλτι. Δεν υπήρχε, ήταν νωρίς στο ματς και ήταν γελοία απόφαση. Ο κόσμος ήρθε και είδε ένα καλό ματς από τον ΟΦΗ, εμείς προσπαθήσαμε είχαμε και ένα δοκάρι.

Μακάρι να ανέβει ο ΟΦΗ. Είναι κρίμα να μην βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η άποψή μου πάντα και δεν το λέω γιατί είμαι στο Γεντί Κουλέ. Καλές ομάδες είναι και η Λαμία, Τρίκαλα και ο Απόλλων.

Από δω και πέρα όποιος αντέξει, εμείς έχουμε βάλει λεφτά από την τσέπη μας και τα τρία αδέρφια με μοναδική βοήθεια κάποιων χορηγών. Άλλα τα συμβόλαια του ΟΦΗ και άλλα τα δικά μας. Εμείς θέλουμε να σωθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».