Βαθμολογία

Ανεβάζει στροφές ο Τζαβέλλας

Θετικά είναι τα αποτελέσματα της αποκατάστασης του Γιώργου Τζαβέλλα, οποίος ξεκινά να ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις, εν αντιθέσει με τον Περέιρα που δεν κατόρθωσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Παρασκευής (25/11). Ο διεθνής αμυντικός δείχνει σημάδια ανάκαμψης και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου δεν θα καθυστερήσει πολύ. Στον αντίποδα ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα και παραμένει εκτός.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον θρίαμβο ενάντια στην Φιορεντίνα την Πέμπτη (24/11), ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ για τους υπόλοιπους το… μενού ήταν διαφορετικό. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία της μπάλας και οι ασκήσεις κατοχής, είχαν την τιμητική τους. Κλείνοντας οφείλει να αναφερθεί πως από το ματς με τους Ιταλούς, αποκόμισαν τραυματισμούς οι Ροντρίγκες, Μάτος και Κάμπος. 

Το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ τονίζει τα εξής: «Το διπλό στη Φλωρεντία έδωσε μια – πάντα απαραίτητη ώθηση – στην ψυχολογία της ομάδας κι από την επόμενη κιόλας μέρα πρέπει να μείνει μια γλυκιά ανάμνηση. Τώρα προέχει η Super League που ξεκινά και πάλι με τον ΠΑΟΚ να θέλει να συνεχίσει επιτυχημένα.  Από μόνη της μια νίκη, άλλωστε, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν αρκεί. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι κι αυτή είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζεται η προσπάθεια της τρέχουσας σεζόν. Την Παρασκευή (25.11) οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν κόντρα στην Φιορεντίνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ασκήσεις στην πισίνα.  Το δεύτερο γκρουπ παικτών γυμνάστηκαν κανονικά σε πρόγραμμα που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή και το transition game. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έπειτα από δύο ημέρες που παρέμεινε κλινήρης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό έκανε κι ο Φακούντο Περέιρα.  Από το ματς με τη Φιορεντίνα μικροχτυπήματα αποκόμισαν οι Μάτος (χέρι), Κάμπος (σφυρός), Ροντρίγκες (χέρι) και στην προπόνηση του Σαββάτου θ’ ακολουθήσουν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Το Σάββατο (26.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».