Βαθμολογία

Σεφτέ στη Football League ο ΟΦΗ

Την πρώτη του νίκη στη Football League κατέκτησε ο ΟΦΗ, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού στο "Γεντί Κουλέ". Χαντί και Μίκιτς τα γκολ των Κρητικών, που έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Ειδικά στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα από δύο τέρματα με βάση τις ευκαιρίες που έκανε. Στο 9' ο Τσούπρος ανέτρεψε τον Μιλοσάβλιεβ και στο επόμενο λεπτό ο Χαντί ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Ακολούθησε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους "μελανόλευκους" με Χαντί (13') και Μιλοσάβλιεβ (15', 19'), για να έρθει το 2-0 στο 41'. Ο Μιλοσάβλιεφ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε ο Γκόμες, ο Σέρβος που πήρε το ριμπάουντ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μίκιτς ήταν αφύλαχτος και σκόραρε με διπλή προσπάθεια, με το κεφάλι.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Μπουρσέλης (84' Νάστος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ (79' Κιάσσος), Ράντι, Όγκμποε (76' λ. τρ. Μάνος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Τσίγκρος, Τσούπρος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (60' Κορομηλάς), Κασνέτση, Ιορδανίδης (46' Δημόπουλος), Κωστόπουλος (46' Ρόκας).