Βαθμολογία

Γράφας και του χρόνου στη Βέροια

Προσπαθεί να επανέλθει σε φυσιολογικό ρυθμό... Οι τόνοι έπεσαν και στη Βέροια την Παρασκευή (25/11) έγινε κανονικά προπόνηση, ενώ είχε προηγηθεί ο προγραμματισμένος αγιασμός.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (23/11) οι παίκτες απείχαν, ενώ επί της ουσίας δεν προπονήθηκαν ούτε την Πέμπτη (24/11). Ωστόσο, τήρησαν τον λόγο τους και την Παρασκευή (25/11) έκαναν με τον Θωμά Γράφα, ο οποίος ανακοίνωσε στη συνέχεια και την αποστολή.

Αυτή έχει εκπλήξεις καθώς εκτός των αναμενόμενων απουσιών των Παπαδόπουλου, Κάλβο και Άντονις ο πρώην τεχνικός των Χανίων επέλεξε να μην πάρει και τους Τόμας, Μίλιεβιτς, Παπαστεριανό και Μαραγκό. Ο πρώτος κρίνεται ανέτοιμος, ο δεύτερος δεν είναι ούτως ή άλλως στις πρώτες επιλογές αλλά για τους δύο τελευταίους η απόφασή του σηκώνει συζήτηση και κυρίως για τον Μαραγκό, έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Τυχαίο μετά απ' όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, πάντως, δεν είναι...

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσίευμα με αιχμηρό τρόπο, ενώ δίνει και μία είδηση. Αυτή είναι πως ο Θωμάς Γράφας ανανέωσε την προηγούμενη εβδομάδα το συμβόλαιό του και με αυτό τον τρόπο διαψεύδει και τα δημοσιεύματα περί απομάκρυνσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Με βάση ανώνυμο δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας η οποία ζητά απαντήσεις σε κάποια θέματα που αφορούν την ομάδα μας, η θέση της Π.Α.Ε. Βέροια για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών έχει ως εξής:

Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Γράφας, ο οποίος θα είναι προπονητής της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017/18, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του την προηγούμενη εβδομάδα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια και οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους αλλά και με τους προπονητές είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό αντανακλάται και στις δηλώσεις ποδοσφαιριστών στα εκτός Βέροιας Μ.Μ.Ε.

Όσον αφορά το οικονομικό θέμα που υποτίθεται είναι το πρόβλημα, θα παρακαλούσαμε τους κόπτοντες για το καλό της ομάδας μας, να ρωτήσουν τις υπόλοιπες ομάδες της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ και να συγκρίνουν με την ομάδα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνουν γιατί αυτά τα δημοσιεύματα πηγάζουν από κύκλους πέριξ της ομάδας οι οποίοι θα ήθελαν να είναι μέρος της αλλά δεν μπορούν.

Η ομάδα έχει διοικητική ηρεμία και οι ποδοσφαιριστές χτες παρά την απεργία πληρώθηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο. Όσον αφορά κάποιους που έχουν σχέση με την ομάδα, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάζουν με διάφορους τρόπους, σύντομα θα πάρουν και αυτοί την απάντησή τους».