Βαθμολογία

Σκέψεις για αλλαγή έδρας στον ΠΑΣ

Η πολύ κακή κατάσταση του χλοοτάπητα στο «Ζωσιμάδες» κάτι που φάνηκε περίτρανα την Τετάρτη (23/11) στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό έχει φέρει σκέψεις στην διοίκηση της γιαννιώτικης ΠΑΕ για προσωρινή αλλαγή έδρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας «Goal» στον ΠΑΣ Γιάννινα σκέφτονται την προσωρινή μετακόμιση σε άλλη έδρα προκειμένου να γίνουν έργα στο γήπεδο και να υπάρξει βελτίωση στον χλοοτάπητα προκειμένου να μην αποτελεί και εμπόδιο στην όντως ποιοτική ομάδα του Γιάννη Πετράκη, αλλά και για τον εκάστοτε αντίπαλο που επισκέπτεται τα Ιωάννινα.

Βέβαια αν συμβεί το παραπάνω και υπάρξει αλλαγή έδρας του «Άγιαξ» της Ηπείρου τότε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα για την γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Πάντως η τελευταία, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της Μπάμπη Καρβέλη, διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζοντας όμως την ανάγκη να γίνουν βελτιωτικά έργα.

«Προφανώς και θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου πρώτα απ’ όλα για τους δικούς μας ποδοσφαιριστές, αλλά δεν σκεφτόμαστε επ’ ουδενί λόγο να μετακομίσουμε από το σπίτι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρβέλης στον ραδιοφωνικό σταθμό  «super fm».