Βαθμολογία

Στους «32» του Europa League o Ολυμπιακός

Ζορίστηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, όμως το τελικό 1-1 στο Φάληρο απέναντι στους Ελβετούς σήμανε την πρόκριση των Πειραιωτών στην φάση των "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Γιουνγκ Μπόις στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχοντας ξεκάθαρο στόχο στο παιχνίδι. Να εξασφαλίσει την πρόκριση και ιδανικά να μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, στην 6η και τελευταία αγωνιστική στην Κύπρο.

Μετά την ήττα (2-1) του ΑΠΟΕΛ στην Αστάνα, ένα τρίποντο κόντρα στους Ελβετούς έβαζε τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού. Οι "ερυθρόλευκοι" έφεραν εις πέρας κατά το ήμισυ την αποστολή τους, στο σημαντικότερο από τα δύο ζητούμενα.

Η αναμέτρηση στο Φάληρο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, μετά τα τέρματα των Φορτούνη (48') και Οαρό (58') και το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για την φάση των "32" του Europa League. Για την πρώτη θέση στον όμιλο οι Πειραιώτες πλέον θα χρειαστούν νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Ελιουνούσι (84' Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.

Γιουνγκ Μπόις (Χούτερ): Εμβογκό, Σούτερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Λέτσιακς, Σανογκό (77' Ντουά), Ζακαριά, Σικ (88' Φρέι), Σουλεϊμάνι (58' Γκερντ), Οαρό, Μπερτόνε.

Γκολ: 48' Φορτούνης / 58' Οαρό.