Βαθμολογία

«Διπλό» στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ

Με ένα εκπληκτικό Γκάρι Ροντρίγκες που ξόρκισε την κακοδαιμονία του μακριά από την Τούμπα στο 93’ ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο-ιστορικό-διπλό στην Ιταλία κερδίζοντας με 3-2 την Φιορεντίνα. Ο Δικέφαλος κατάφερε και πάλι να πετύχει σε μία mission impossible. Πήγε στη Φλωρεντία-θεωρητικά-μόνο για το διπλό και τα κατάφερε.

Πηρέ μία απίστευτη όπως εξελίχθηκε το ματς νίκη, κόντρα σε μία εμφανώς ποιητικότερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε το μέταλλό του στη Φλωρεντία, χτύπησε το ματς και παρότι πέρασε δύσκολες στιγμές αμυντικά (και είχε και την τύχη με το μέρος το) πέτυχε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο.

Από το 0-2 του 26’, ισοφαρίστηκε 2-2 στο 50’ και στο 93’  ο Ροντρίγκες με το πρώτο του γκολ μακριά από την Τούμπα στον 1,5 χρόνο που είναι στον ΠΑΟΚ, έδωσε στον ΠΑΟΚ μια τεράστια νίκη.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (ΠΑΟΥΛΟ ΣΟΟΥΖΑ): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Μίλιτς (51' Κιέζα), Μπάντελ, Βεσίνο, Τέγιο (83' Ίλιτσιτς), Μπερναρντέσκι, Κριστόφορο (66' Σάντσες), Μπαμπακάρ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάχοβ (83' Μυστακίδης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ), Ροντρίγκες.

Γκολ: 33' Μπερναρντέσκι, 50' Μπαμπακάρ / 5' Σάχοβ, 26' Κάμπος, 90+3' Ροντρίγκες.