Βαθμολογία

Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε μόλις παραβιάστηκε η εστία του και ο Άγιαξ νίκησε 2-0! Τραγικό λάθος του Στιλ στο 1-0, ενώ δεν είχαν καμία αντίδραση οι παίκτες του Στραματσόνι μετά το γκολ του Σένε.

Mε τον πιο άσχημο τρόπο εξάντλησε ο Παναθηναϊκός τις λίγες πιθανότητες που διατηρούσε για πρόκριση στους "32" του Europa League. Κατάφερε να ηττηθεί 2-0 από τον αδιάφορο Άγιαξ των 6 παικτών κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά και χαρίζοντας τα δύο γκολ...

Παρότι ο Παναθηναϊκός έλεγξε απόλυτα το ματς μέχρι το 30', έχοντας και δοκάρι με τον Ιμπάρμπο στο 26', ο Στιλ "κρέμασε" τους συμπαίκτες του δεχόμενος ένα αστείο γκολ από εκτέλεση φάουλ του Σένε στο 39'. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι ποδοσφαιριστές του Στραματσόνι εγκατέλειψαν τις προσπάθειες τους μετά το 1-0 και στο 50', ο Χουλτ έκανε μία ανόητη ντρίπλα έξω από την περιοχή, ο Τέτε έκλεψε και συρτό σουτ, σκόραρε.

ΑΓΙΑΞ (Πίτερ Μπος): Ονανά, Τετέ, Βέστερμαν, Ντε Λιχτ, Ντάικς, Σένε (69' Ντε Γιονγκ), Φαν ντε Μπεκ, Νούρι, Τσέρνι, Γιουνές (62' Κλεμέντ), Κάσιερα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Σάμπα (57' Ιβανόφ), Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γουακάσο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (63' Λεντέσμα), Λουντ, Ιμπάρμπο (75' Λεντέσμα).

Γκολ: Σένε 39', Τέτε 50'.