Βαθμολογία

Ιωαννίδης: «Αυτό που έγινε χρήζει ιατρικής παρακολούθησης»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε λόγο για τα όσα έγιναν χθες στο συνέδριο της ΕΠΣΛ, αλλά και την «αποκαθήλωση» του κ. Μπουχλαριώτη από την επιτροπή διαιτησίας.

«Αυτό που έγινε χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Ψυχιατρικής μάλλον... Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ένας άνθρωπος στην επιτροπή διαιτησίας που έχει δώσει τα πάντα και ξαφνικά να γίνεται χθες στο συμβούλιο κάτι που είναι άνευ προηγουμένου.

Εκπλήσσομαι και αν ήξερα ότι θα γίνουν τέτοιες καταστάσεις όχι απλά δε θα είχα ασχοληθεί ποτέ από την ΕΠΣ, δεν θα περνούσα όυτε απ΄έω. Κατασκευασμένα πράγματα και καταγγελίες. Οι άνθρωποι ψήφισαν με σκυμμενο το κεφάλι λέγοντας απλά ένα ΝΑΙ. Απίστευτες καταστάσεις... Δεν πίστευα πότε στη ζωή μου ότι θα ζήσω αυτά τα πράγματα.

Δεν πίστευα ότι θα δω ανθρώπους που δεν είπαν χθες κουβέντα και με σκυμμένα τα κεφάλια είπαν απλά ένα ΝΑΙ.

Τη μόνη λογική εξήγηση μπορεί να τη δώσει ο κ. Γρηγορίου. Ο κ. Γρηγορίου είχε ζητήσει επανειλημμένως την ταύτιση του κ. Μπουχλαριώτη μαζί του. ''Εγώ είμαι με το καλό του ποδοσφαίρου και όχι με τα φαντάσματα που βλέπετε εσείς κ. Γρηγορίου'' του είχε απαντήσει ο κ. Μπουχλαριώτης σε ένα συμβούλιο που είχαμε κάνει.»