Βαθμολογία

Το σκέφτεται ο Μάγγος

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι με τη Σπάρτη και ο Γιάννης Μάγγος έκανε στους ποδοσφαιριστές του τακτική την Τετάρτη (23/11) προσπαθώντας να τους εξηγήσει κάποια πράγματα για το παιχνίδι που έρχεται.

Το ευχάριστο για εκείνον είναι πως έχει τους πάντες στη διάθεσή του και εκείνο που τον προβληματίζει είναι το ποιους τελικά θα επιλέξει και κυρίως ποιος θα είναι ο σχηματισμός της ομάδας.

Δεν έχει κατασταλάξει ακόμα ως προς αυτό και επί της ουσίας όλα θα φανούν την Πέμπτη (24/11) στο διπλό που θα γίνει. Εκεί θα κάνει τη δοκιμή του και θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς σκέφτεται, αφού την Παρασκευή (25/11) θα γίνει μόνο ένα χαλάρωμα ώστε να είναι φρέσκοι οι ποδοσφαιριστές το Σάββατο (26/11).

Τέλος, την Τετάρτη στην προπόνηση οι «κιτρινόμαυροι» δέχτηκαν και μία ευχάριστη επίσκεψη από παιδιά της πόλης και είχαν έτσι την ευκαιρία να τους χαρίσουν κάποιες ωραίες στιγμές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Μοναδικές στιγμές καταγράφηκαν στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας κατά την επίσκεψη στο χώρο των μαθητών του Ειδικού Σχολείου και των Δημοτικών 3ου και 13ου!

Λίγο πριν την τέλεση του αγώνα του ΤΕΙ Τροφίμων και Τεχνολογίας και του ΕΠΑΛ που έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οι μαθητές των παραπάνω σχολείων είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα... μίνι φιλικό με τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης που είχαν ολοκληρώσει την πρωινή προπόνηση!!!

ένας χαμός έγινε όταν ξεκίνησε το ματς, όπου συμμετείχαν άπαντες και μαζί και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μάγγος και οι συνεργάτες του!!!

Μια όμορφη πρωτοβουλία από την ψυχολόγο της ομάδας κ. Βάσω Κουτσώνη που είναι και γυμνάστρια στο ειδικό σχολείο που έδωσε πολύ μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν...

Το σύνθημα; "Το Ποδόσφαιρο ενώνει και κανέναν δεν μειώνει"».

a-sports.gr