Βαθμολογία

Ετοιμοπόλεμοι Γκιοατά και Ολαϊτάν

Ολοένα και καλύτερα βλέπει τους Γκιοατά και Ολαϊτάν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι δύο Αφρικανοί κάνουν κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και στον Πανιώνιο εκτιμούν πως αμφότεροι θα είναι σε θέση να μπουν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να φανεί η ακριβής κατάσταση του Καμερουνέζου στόπερ μέχρι το τέλος της εβδομάδας μήπως και καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού από τη στιγμή που υπενθυμίζεται πως είναι τιμωρημένος ο Ρισβάνης και τραυματίας ο Πατσατζόγλου.

Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου την Τετάρτη (23/11) με την επέμβασή του να είναι επιτυχημένη.Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκινήσει και φυσιοθεραπείες.

Εν τω μεταξύ, η προπόνηση έγινε και την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη λόγω κάποιων έργων που ήταν σε εξέλιξη στη Φυλή, όμως, την Πέμπτη (24/11) θα γίνει στο στάδιο της Φυλής λόγω... Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος την Παρασκευή (25/11) θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Πανιωνίου τον Παναιγιάλειο για τη Β' Εθνική.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ξεκίνησε «με εντυπωσιακούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, η οποία και θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή. Οι οπαδοί του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από την πρώτη μέρα έδειξαν την διάθεσή τους να εξαντλήσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα υπάρχει νέο ρεκόρ προσέλευσης του κόσμου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συστήνει την έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίου για την αναμέτρηση της Κυριακής. Για το σκοπό αυτό, υπενθυμίζουμε το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Το Σάββατο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και τις 20:30.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό την Κυριακή από τις 14:00 έως τις 20:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 5/6 Α & Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

Την Κυριακή προστατεύουμε την έδρα μας και ενισχύουμε τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών για την κατάκτηση της νίκης μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια».

a-sports.gr